NUFFNANG ADDS

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

::BIRTHDAY AKU::

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, March 9, 2010

PONTENG..

Salam adik-adik..hari ini akak nak share cerita tentang ponteng kelas, tapi adik-adik jangan tiru pula tabiat ini yer..nanti tak berkat ilmu (sebab tu akak ni susah nak score 4.0)..apa-apa pun, sebenarnya niat akak ni baik sebab ponteng tu kerana nak ke Pejabat MARA di Jalan apa ek kat KL tu, tapi yg penting berdekatan dengan SOGO..akak dengan kawan-kawan serumah ni pun siap planning semua apa yg kitorang nak cakap dengan orang MARA tu nanti..siap punya siap tengok jam dah dekat pukul 12 nyah..akak pun cepat-cepat pakai tudung yg leceh tu..

Tapi bila dah dekat nak gerak tu alih-alih kitorang tukar plan, tak jadi gi MARA sebab masalah teknikal yg tak dapat dielakkan..pastu tukar plan kedua pula, Aca dan Sha ke MidValley manakala 3M ke Time Square..korang faham-fahamlah kalau akak-akak ni sudah ke tempat-tempat macam tu mestilah SHOPPING!!! wah memang syiok habis bila dapat shopping hampir 6 jam tu.masa kat JB aritu tak boleh shopping sakan sangat sebab ongkos kureng..hehehe..adalah sikit barang akak beli dan yg penting dik non, akak beli Hello Kitty items..jangan marah ek..




Memang berpuas hati dan berpada-padalah dapat shopping kali ni..ditambah pula meraikan pointer yg semakin menaik (tapi nampak gayanya semester baru ni pointer tu bakal merundum kembali) dan melepaskan tekanan kerana jadual kelas dengan subjek yg tidak diminati..huhuhu..tapi pengajaran daripada ponteng kelas ni ialah, akak ditinggalkan kawan-kawan kerana mengggatal sebentar di Bandar Tasik Selatan mencari Cinta Bandar Tasik Selatanku..hahahah..lepas kena tinggal tu, komuter pula buat hal sebab delay..itulah balasannya kerana ponteng kelas tapi mak akak tahu yer akak ponteng ni, tak tipu tau..apa-apa pun, selamat kembali ke semester baru di Linton University College..


your sincerely,
fara,,

2 comments:

miszATIN said...

repot same cg kaw hahaha

zamfadliez said...

salam ukhwah..
hahahah...beli hello kitty jer ka?wkekek...nnti pointer merundum nk smbut gak ak?aku pointer naik celebrate,jatuh pun celebrate..baru adill...hahha
adiooss...~!