NUFFNANG ADDS

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

::BIRTHDAY AKU::

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, September 13, 2012

MALANG KE???

Assalamualaikum readers...

Actually hari ni plan nak ke Kolej aku di Mantin tu but last night, my sayang called and we couldn't make it-no gathering. Something happen to her so as a friend, aku faham keadaan dia. Ada hikmah disebalik semua ini, mungkin. Makanya, plan ke kolej dibatalkan. Maybe next time, tapi sayanglah dengan chocolate cake and kuih raya yang aku dah buat untuk diorang tu. Tak boleh nak bagi diorang rasa. T_T

By the way, the most malang day for me is when my phone jahanam. Sangat pelik, before aku tidur tadi, elok saja aku kunci jam loceng. Bila bangun tidur, nak check jam pukul berapa, langsung gelap. On-off pun tak boleh. Sedih. Kalau boleh aku nak stay dengan phone tu sampai aku dah kerja tetap nanti. Tapi, tak kesampaian. Dia mati meninggalkan aku. Lepas ni tak boleh nak SMS, nak calling-calling member lagi. T______T SANGAT, SANGAT SEDIH!!



Okey fine! Sebab ko dah mati tinggalkan aku, aku nak cari boyfriend baru. Siapa suruh ko buat hal. Oh, Asha!! Weekend ni aku pergi cari ko!! Bubye Nokia Classic! =')



Dari Hati Nuraniku, fara,,

2 comments:

myu said...

Memah nak kena beli baru tu... hehe

::KEGIRANGAN DUA CAHAYA:: said...

hahaha!! agak lar kak niza...org sibuk dok ckp psl iPhone 5, dia pn nk tukar yg baru gak :)