NUFFNANG ADDS

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

::BIRTHDAY AKU::

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, April 15, 2010

CINTA HATI BARU...


Wah, sudah ada cinta hati barulah..nak tahu siapa? Jeng..jeng..jeng...









SANG CORA!!! (aku saja yg panggil dia macam ni)













Selama ini ramai yg tahu bahawa aku memang anti-kucing..tapi tak tahulah kenapa, bila bersama Cora, aku tak benci sikit pun..malah aku makin sayang..tapi hanya kepada Sang Cora..







Kenapa aku sayang Sang Cora?


  1. Sebab Cora special tak macam kucing lain.


  2. Cora manja.


  3. Cora tak hyper.


  4. Cora suka buat hal sendiri tapi bila dia nak gatal2, dia dtg kat kitorang.


  5. Cora suka jadi guard kt depan bilik aku.

            6. Cora suka ikut ke mana aku pergi
                                  7. Cora peneman yg setia sebab sanggup tunggu aku abis sembahyang and buat assignment sampai dia tertidur.






                                    Sekarang, dialah cinta hati baruku..aku akan setia dengan dia walaupun dia betina..HAHAHHA





                                    your sincerely,
                                    fara,,

                                  2 comments:

                                  miszATIN said...

                                  alaaa..
                                  aq pon nak cora jugakla farah.. chumeyl doe...

                                  ::KEGIRANGAN DUA CAHAYA:: said...

                                  hahhahaha....tau xpe doe..tp ni bdk umah aku pnye kucing..tiap2 minggu jer dia bwk blk cni..aku geram gler ngan kucing ni..