NUFFNANG ADDS

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

::BIRTHDAY AKU::

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 30, 2011

HARI KE-26...

Salam readers~

Selamat petang...apa aktiviti petang ni? Main bola sepak? Bola tampar? Atau berjogging? Aku  cuti minggu ni daripada beriadah sebabnya banyak kerja yang perlu disettlekan...

Tengah hari tadi baru saja bercerai dengan Business Strategy tapi esok dah kena jumpa dia semula sebab ada temu janji - presentation meyhhh...fuhhh! Tak prepare pape pun lagi ni...sebab kepala dok fikir about JPJ Test esok pagi...macam mana Farah Zunnurain akan berada di dua tempat dalam satu masa? Boleh potong tak separuh badan ni untuk dibahagikan? Pening memikirkan masalah yang sama tiap kali nak JPJ...kalau dulu, exam Business Strategy jatuh hari yang sama dengan JPJ Test tu...kenapalah dua dua benda ni tak boleh dipisahkan?

Semoga semuanya berjalan lancar esok hari sebab dua duanya penting dalam hidup aku...tak sanggup dah aku nak repeat pape lagi, cukuplah sekali seumur hidup...

P/S: Si Gedik mesti busy giler minggu ni dengan Minggu Haluansiswa dia...selamat menjadi mahasiswi, semoga kamu bertahan sampai ke akhir sebabnya U.M. adalah IPTA yang sangat strict and cerewet... :D


Dari Hati Nuraniku,
fara,,

3 comments:

Nur Aqilah said...

gud luck fara utk test anda! caaaayyookk!!:D

::KEGIRANGAN DUA CAHAYA:: said...

thanks qila....kalau lulus kali ni, boleh merayau jauh lagi..hahaha :D

myu said...

Gud luck :)