NUFFNANG ADDS

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

::BIRTHDAY AKU::

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, June 13, 2011

HARI KE-12...

Salam readers yang dikasihi~

Hari ni officiallynya aku bercerai dengan Encik Auditing...hubungan yang dibina hanya bertahan selama sebulan...itu pun macam macam dugaan dan cabaran mendatang, masa nak divorce tu pun melayang duit aku...daripada harga RM4 naik dua kali ganda harga untuk bercerai tu...hishh!! Memang menyusahkanlah dia ni...apap apa pun sangat happy setelah SINGLE AVAILABLE semula...terima kasih semua bekas pacarku - Mr. Taxation, Abang Research, Baby B.S, dan lastly, Encik Audit (dah nak macam Encik A*** plak)... =)

Dan sekarang, bolehlah aku tidur dengan damai, tenang, nyenyak dan dibuai mimpi mimpi enak...wuhuuuu!! Sedihlah pula, lepas ni dah tak ada assignments, tak pergi kedai Abang Botak, tak pergi lecturer's room...semuanya akan menjadi memori terindah sebagai student...sobss...sobbss... ='(

P/S: Kepada semua warga Kolej Universiti Linton (sama ada ITP, JATI, atau LEGENDA), selamat menjawab dan menduduki final exam untuk semester ini...jawab soalan elok elok for distinction okey! Dan kepada H4 HND in Business Study, paper kita next week so, mari enjoy dulu!! =D

Dari Hati Nuraniku,
fara,,

1 comment:

myu said...

Oh yeah! Gud luck!